Użytkownicy przeglądający ten temat: 1 gości
Odpowiedz 
Konto na Rapidshare
Autor Wiadomość
Natka Offline
Little Cutie

Ilość postów: 69
Konto na Rapidshare
Chciałabym się poradzić bo już się strasznie pogubiłam z wszystkimi zmianami na tym serwerze. Bo miała konto free, miałam sporo punktów i przerobiło mi się konto na premium. Obecnie moje pliki można ściągnąć tylko 10 razy i więcej się nie da i poza tym jak wrzucam niby przez rapiduploader to plików nie zamieszcza mi na moim koncie. Czy mógłby ktoś mi rozświetlić sytuacje bo ja po prostu chce normalnie wrzucać na konto free?

**Being strong,free and wild...it's the most precious gift that life can give us**
[Obrazek: clipboard01wfd.jpg]
28.07.2010 11:36:27
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi Return to top
Phoenix Shihura Offline
Piroman,I love Fire

Ilość postów: 217
RE: Konto na Rapidshare
Też tak mam. RapidShare usunął konto coleection czy jak to się nazywało. I przerobił je na Free Premium gdzie nawet ściągać się nie da. Przynajmniej ja nie mogę. Jeszcze nie próbowałem wrzucać nic tal ale sądzę ,że normalnie używając w przeglądarce uploadu ,będzie się dało wrzucić plik.

[Obrazek: phoenixdelte.png]
Twój Osobisty Diler: Hentai Tongue
28.07.2010 22:03:58
Natka Offline
Little Cutie

Ilość postów: 69
(28.07.2010 22:03:58)Phoenix Shihura napisał(a):  Też tak mam. RapidShare usunął konto coleection czy jak to się nazywało. I przerobił je na Free Premium gdzie nawet ściągać się nie da. Przynajmniej ja nie mogę. Jeszcze nie próbowałem wrzucać nic tal ale sądzę ,że normalnie używając w przeglądarce uploadu ,będzie się dało wrzucić plik.

No tak,uploadować się da,ale jak ja poza domem jestem nie nie moge uploadować po kolei,musze to robić przez rapiduplaoder. A wrzucanie pliku który wygaśnie po 10 ktrotnym ściagnuięciu wydaje mi się besensowne, nie da się tego jakoś innaczej zrobić?

**Being strong,free and wild...it's the most precious gift that life can give us**
[Obrazek: clipboard01wfd.jpg]
28.07.2010 22:23:23
Phoenix Shihura Offline
Piroman,I love Fire

Ilość postów: 217
Hmmm nie mialem jeszcze na to czasu bo w pracy mam obled musze sie uczyc na kurs na wozek widlowy wiec nie mam czasu na upload Big Grin Moze da sie jakos inaczej

[Obrazek: phoenixdelte.png]
Twój Osobisty Diler: Hentai Tongue
29.07.2010 20:35:57
_Hideki_ Offline

Ilość postów: 149
czas sprawdzic inne serwery, jak np. netload

[Obrazek: sygnatura_lol.jpg]
29.07.2010 23:20:26
Gigaman Offline
Forum Janitor

Ilość postów: 79
Osobiście zawsze polecam MediaFire, głównie dlatego:
1) Robimy konto free i łatwo kontrolujemy pliki.
2) Bardzo długo pliki są na serwerach.
3) Można sciągać bardzo dużo w trakcie dnia.

tylko że jest uciążliwy dla l-c. długo się strona ładuje i wyskakują niezliczone ilości reklam. zwiecha kompa gwarantowana przy otwarciu powyżej 10 linków na raz. Lolol, chyba na archaicznych kompach, sprawdzone, odpalone 35 zakładek poza pożarciem ramu w procesach spokojnie grałem przy tym w NFS. Zainwestujcie w ramik Wink
ale jeśli to ma służyć ściągającym to się przyzwyczaję xD
chyba że ktoś ma na to jakiś mądry sposób obejścia -- myo

[Obrazek: GigamanPL.png]
[Obrazek: sig.gif]
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01.08.2010 17:12:34 przez Azazel.)
30.07.2010 1:20:57
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi Return to top
Myore Offline
Servant of Pro Owning

Ilość postów: 112
(29.07.2010 23:20:26)_Hideki_ napisał(a):  czas sprawdzic inne serwery, jak np. netload
nie wiem czy ktoś testował, ale na netload mi się plik 300MB uploadował 5 godzin >_<" zło~

"edukacja prowadzi do zdebilenia ludzkości" - PZ
[Obrazek: bestfriendsk.gif][Obrazek: junjouromantica09minijh8.png] [Obrazek: fsn3.jpg]
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30.07.2010 11:25:40 przez Myore.)
30.07.2010 11:25:22
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Download-Anime | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS